travel plans / 2019

Jag fortsätter med den här listan även i år, brukar vara kul att se tillbaka på. Förra året blev det ju dock bara tre planer som faktiskt genomfördes, men då hade jag ingen aning om att det skulle bli en tur till Hawaii och LA (länk!).
 
Solsemester på Kanarieöarna
Status: Bokat!
Vi har precis bokat en resa till solen och Kanarieöarna i februari. Jag är så taggad! Jag längtar verkligen efter att få komma iväg en sväng och hänga på stranden, umgås med familjen och äta en massa god mat. Denna gången blir det en tur till Gran Canaria med familjen på sportlovet. Jag var där senast när jag gick i mellanstadiet så ska bli kul att få se ön igen, såhär 15 år senare. Längtar!
 
Weekend i Stockholm 
Status: Bokat!
Det kommer bli några vändor till Stockholm i år. Dels för att hänga med vänner som bor i huvudstaden, men också för att gå på konsert och lite sånt framåt vår/sommaren. Kul!
 
Weekend i Köpenhamn
Status: Kanske till sommaren?
Precis som förra året kan jag verkligen tänka mig en tur till Köpenhamn i sommar. Vi bockade ju av Oslo förra året så nu känns det som att det är dags för en sväng till Danmark!
 
Långresa till Sydostasien
Status: Drömmer...
Jag tar min masterexamen i år (och är klar med högskolan efter 6 år!) och hade velat fira det med en långresa till Sydostasien. Bali, Filippinerna eller något liknande står högt på listan. Frågan är hur min sommar och höst ser ut, men kommer det ett tillfälle så bokar jag gärna!
 
Weekend med tjejerna
Status: På g!
Vi har redan hunnit med två resor (Barcelona och Berlin) tillsammans och det har blivit en riktig succé. I år har vi pratat om att åka till Palma eller någon annan härlig europeisk stad i början av hösten. Jag hoppas verkligen det blir av!
 
Weekend i Paris
Status: Drömmer...
Jag längtar verkligen tillbaka till Frankrike och framförallt Paris. Vi får väl se om det blir av, men jag hade verkligen velat åka dit i sommar/början på hösten.
 
TRAVEL PREPS | | Kommentera
Upp