valentine's in sydney

Happy Valentine's day everyone!
 
Jag satt och tänkte tillbaka på resan till Australien/Sydostasien och insåg att vi var i Sydney under Alla hjärtans dag förra året. Vi hade en helt magisk dag, kanske var det den bästa Alla hjärtans dag någonsin (trots att min kärlek var på andra sidan jorden)? Här är delar av vad jag skrev i min resedagbok (bästa!) samma kväll:
 
"Tisdag 14/2
Alla hjärtans dag. Idag vaknade vi upp till ösregn. Vi gick ner till vårt lilla kök här på hostelet och kokade oss lite gröt med färsk frukt. Sedan begav vi oss in till city för att shoppa lite.....
.....Efter shoppingen gick vi till Vapiano och åt god pasta. Sedan lämnade vi city för att promenera ut mot Surry Hills. Vi promenerade genom mysiga Hyde Park och hann se både papegojor och Kakaduor längs vägen. Väl i Surry Hills strosade vi längs mysiga små vintageshops, caféer och barer. Vi slog oss ner för en kaffe innan vi korsade gatan och hakade på Happy Hour på baren The Clock. Vi tog oss sedan tillbaka hostelet och dess takterrass för räkfrossa, rosa bubbel och choklad i sann Valetine's-anda. Fantastiskt mysig dag trots dåligt väder. Imorgon planerar vi en dagstripp till Manly."
 
Ösregn och rosa bubbel på en takterass i Sydney. Idag blir föreläsning och ett jobbpass i Götet istället.
 
AUSTRALIA | |
Upp