tb usa 2015

(null) (null) (null) (null) (null) (null) (null) (null) (null) (null) (null) (null)
(null) (null) (null) (null) (null) (null) (null) (null) (null) (null) (null) (null) (null) (null) (null) (null) (null) (null) (null) (null)     En ordentligt tillbakablick till USA och sommaren/hösten 2015 denna söndag. Så kul att gå tillbaka lite i arkivet. Det känns verkligen länge sedan när man ser bilderna.

Det har varit dåligt med uppdatering här på senaste. Jag har fortfarande kvar bilder på Kenya/Tanzania men det hände något med  kvalitén på bilderna när jag förde över dem från kameran till mobilen så har inte orkat ta tag i det. MEN - Om exakt en vecka väntar nya äventyr på andra sidan Atlanten. Yes, du läste rätt! Jag ska tillbaka till USA. Det har bokats lite hastigt så jag har knappt hunnit reflektera över det, men kommer bli så kul! Längtar ihjäl mig. Jag går dessutom på fyra veckors ledighet på torsdag så det känns helt underbart. Behöver få vara lite ledig med nära och kära.

Sist jag var i USA pluggade jag ju faktiskt engelska under 3,5 månader. Då hann jag med Los Angeles, Las Vegas, San Francisco, Honolulu och New York. Denna gången blir det tillbaka till en favorit, och så en sväng till en helt ny destination! Jag fick nästan lite resfeber såhär i skrivande stund. Aaah!

HAWAII, LAS VEGAS, LOS ANGELES, NYC, SAN FRANCISCO, USA | |
#1 - - Rebecca Adnell:

Fina bilder, ser så härligt ut! :)

Upp