monkey beach

Monkey Beach Club, Tenerife Spain April'16
 
Just nu längtar jag efter att komma iväg igen. Det har inte gått många veckor sedan jag var iväg sist, men jag kan inte sluta att planera och fundera över vart jag ska härnäst. Hela våren och sommaren hade jag resor framför mig. Det blev dessutom lite spontana äventyr i slutet av sommaren. Nu, för första gången på länge, har jag inget alls inplanerat. Drömmen vore att åka och hälsa på min vän Tove som precis flyttat till Australien i vår. Likaså vore en vecka i solen senare i höst uppskattat. Vi får se. Just nu måste jag fundera över vad jag vill göra med resten av skolåret. Läsa kurser? Jobba heltid? Plugga och jobba? Det återstår att se. Min master påbörjar jag i alla fall nästa höst. Så mycket är spikat.
 
SPAIN, TENERIFE | | En kommentar

mediterranean sailing

Sailing in Turkey, August'14

Här om dagen visade jag glömda bilder från semester i Alanya. Här kommer ännu en från vårt äventyr där. Något av det roligaste vi gjorde under resan var att segla längs med Turkiets kust under en heldag. Vi fann fantastiskt vackra platser, och det är verkligen något jag verkligen rekommenderar den som åker dit. Alanya hade mycket att erbjuda; allt från bra shopping till mysiga restauranger, roligt nattliv och fina stränder. Däremot var nog denna seglingstur höjdpunkten under våra två veckor.
 
ASIA, TURKEY | | Kommentera

trdelník

Eating amazing Trdelník in Praugue, Czech Republic August'16
 
Detta var en annan fantastisk godsak vi sprang på while in Praugue i augusti. Trdelník är ett slags bakverk, likt kanelbulle i smak och konsistens, där bulldegen snurrar kring ett rör och bakas över öppen spis. Sedan fylldes bakverket med antingen mjukglass eller grädde. På bilden har vi valt glass. Det fanns också tillbehör så som nutella och jordgubbar. Fantastiskt gott!
 
CZECH REPUBLIC, EUROPE | | Kommentera
Upp