home sweet home

Jag är hemma igen! Jag kom hem i måndags och har haft fullt upp med att försöka återgå till vardag i Göteborg. Det har faktiskt känts ganska konstigt att komma tillbaka, även om jag är så glad över att vara i Sverige igen. Det har också varit dåligt med uppdateringar här ett tag. Jag får uppdatera lite undan för undan längre fram helt enkelt. Jag har fortfarande så mycket att visa er. Kort och gott så var resan till Kenya helt magisk. Så viktig och lärorik, men också så fantastisk rolig. Jag har varit med om saker jag aldrig trodde jag skulle få uppleva och det är jag otroligt tacksam för.
 
AFRICA, KENYA | | Kommentera

lake victoria

(null) (null) (null)(null)(null)
I söndags hade vi en helt ledig dag här i Kisumu. Vi bestämde oss därför att ge oss ut på båttur på Viktoria-sjön. Vi begav oss ut till Mboko-ön cirka 45 minuter från Kisumu med speedboat. Så mysigt att hänga på sjön lite. Vi hann också se ett stort gäng flodhästar. Så coola djur!
 
AFRICA, KENYA | | Kommentera

booklet

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Denna veckan har vi fokuserat på att ta fram en broschyr med information om mens och olika mensskydd. Tanken är att Zingira ska kunna använda den i framtiden när de marknadsför och distribuerar ZingiPad. Idag var vi på två olika skolor här i Kisumu och träffade elever i åldrarna 8-19 år för att utvärdera design och information. Ikväll ska vi ha lite partaj med Zingira. Det är ju snart dags att lämna Kisumu så det blir ett gott avslut.
AFRICA, KENYA | | Kommentera
Upp